- Beiträge
- 158
- Punkte Reaktionen
- 622
Servus alle miteinand!! (Passend zum Thema heute mal in Mundart )
Also su a Schäuferla is scho echt wos scheens, desweecher heit a mol ans vom Grill...
Es wor ka grußa Gschicht, a bissla a Suppm zamgrührt aus a weng:
- Subbmgmüs
- bissla Loorbeerbläddli
- a scheens Dunkls aus der fränkischn'
- bissla Knoblauch (waaas ober ned, obs der aus Nemberch woor)
- No und nu a boor Zwiefeln
Des ganze kummt dann mit die Schäuferla aufn Grill. Ich hobs etz a mol 3 Stündla bei 120 Grood drinna kobt und danooch bin i auf 250° nauf, soll ja gnusbrich wern des Zeich....
Naja wos soll i gruß derzälln...
Die Soß nu a bissl eigediggt naja und des woors dann ja aa scho...
Doo hobt er nu a boor Bildli:
Derzu hats nadüüürlich nu a guuds fränkisches Dunkelbier gehhm... Subber wors!!
So ich hoff eich hots aa gfalln... Ich wünsch euch nu an scheena Dooch!
Servus!
Also su a Schäuferla is scho echt wos scheens, desweecher heit a mol ans vom Grill...
Es wor ka grußa Gschicht, a bissla a Suppm zamgrührt aus a weng:
- Subbmgmüs
- bissla Loorbeerbläddli
- a scheens Dunkls aus der fränkischn'
- bissla Knoblauch (waaas ober ned, obs der aus Nemberch woor)
- No und nu a boor Zwiefeln
Des ganze kummt dann mit die Schäuferla aufn Grill. Ich hobs etz a mol 3 Stündla bei 120 Grood drinna kobt und danooch bin i auf 250° nauf, soll ja gnusbrich wern des Zeich....
Naja wos soll i gruß derzälln...
Die Soß nu a bissl eigediggt naja und des woors dann ja aa scho...
Doo hobt er nu a boor Bildli:
Derzu hats nadüüürlich nu a guuds fränkisches Dunkelbier gehhm... Subber wors!!
So ich hoff eich hots aa gfalln... Ich wünsch euch nu an scheena Dooch!
Servus!